torsdag den 20. december 2007

Stærke kvinder


Så er det endelig bevist: Kvinder er stærkere end mænd! Jamen, det vidste vi sgu da godt. Giv manden en let snue og han minder mest af alt om bunden af et fuglebur. Næh, det har taget sin tid for de kære forskere at forstå denne kendsgerning. Det kan jo forklares med, at de fleste genetiske specialister og forskere er mænd, der blev født dengang, mor gik derhjemme og lavede suppe til farmands dårlige hals. Det har hidtil ikke været et yndet felt at beskæftige sig med. Nå, men apropos forskning: Det er da sjovt, som forskere og eksperter generelt finder ud af nogle ting, vi alle vidste i forvejen. Se blot på tekst-tv, hvor der gud-hjælpe-mig stadigvæk kører fede overskrifter som "rygning er farligt" og "farligt at køre uden sikkerhedssele" og meget meget mere. Det havde jeg søreme aldrig gættet! Ind imellem kan jeg sgu godt forstå de gange, hvor Bertel Haarder stirrede mig stift ind i øjnene fra fjernsynet og forkyndte, at vi halter bagud med og burde satse mere på dansk forskning. Joh, det er da vist en go' idé!
Ku' de ikke snart begynde at forske i noget ANDET? F.eks. om Heinz tomatkethup er godt for eksem eller om for meget cola på længere sigt kan spare på tandlægeregningen :-)???

1 kommentar:

Kaffenissen sagde ...

Det er faktisk ret godt set, det der med forskning i overflødige emner. Og ja, helt ærligt, hvad er det for noget med mænd og sygdom? Det er en ynk, er det!