torsdag den 19. juni 2008

De tre F'er: Facebook, fodbold og ferie


Ja, ja. Jeg har stirret som hypnotiseret på min Facebook-profil de sidste par uger, for hvem-hører-jeg-nu-fra? Og det er jo helt vildt! 5 gamle skolekammerater/venner (man er vel fra en landsby, hvor alle legede med alle, ikk') har jeg fået kontakt med - og det er jo skønt. 2 fra gymnasieklassen, som er en langt større udfordring, eftersom jeg ikke kendte deres forældre og ophav på samme måde - og derfor er de vanskeligere at spore. Og så befinder den ene sig - gudhjælpemig - i Iran - og svarer!!! Der er heldigvis nogle (kvinder) som har beholdt deres fødenavn. Eller har meldt sig ind i 'grupper', så man kan lokalisere dem i dette inferno af navne uden ansigter, navne med små ansigter, navne med meget store ansigter, der ligner - og så alligevel ikke (man skal jo hele tiden lægge 10-20 år oveni).

Nå, men jeg får lov til det uden de store protester fra husbonden, som mestendels fiser den af foran skærmen - lissom 3/4 af alle andre mænd på hans alder. Sønnerne følger mere eller mindre frivilligt med i aftenens kamp(e), og datteren skal bare ha' sin daglige dosis af Hannah Montana og High School Musical.

Lige nu har jeg 'fri'. De store er hos venner, den lille sover i sin fars armhule, der ligger som en stenstøtte langs sofavæggen, mens grønsværen fra skærmen farver hans ansigt mintgrønt. Det er tider, det her :-)

Jeg glæder mig til ferien om et par uger. Familiebesøg, hytte og camping, lugten af brændt kød over ilden, papvin, skove, enge og søer. Simpelthen sol, sommer og bar r... Uden Facebook og fodbold på fjernsyn.

1 kommentar:

Jesper sagde ...

Ak ja, det var dengang ;O)